Exklusivt avtal med SPP Pumps

Ståthöga MA Teknik är glada att ha signerat ett exklusivitetsavtal för Sverige med SPP Pumps, en av Europas ledande pumptillverkare. https://www.spppumps.com/
“Avtalet ger oss unika möjligheter att ytterligare kunna bistå våra kunder med lösningar inom segmentet roterande utrustning. SPP Pumps är, precis som Ståthöga, ett kvalitets- och kundfokuserat bolag vilket gör samarbetet extra spännande”, säger Henrik Fältmars, VD.

Stuart Wallis, Sales Manager Water & Industry på SPP och Henrik Fältmars, CEO på Ståthöga är två nöjda parter!

Vi expanderar till Stockholm

Vi är både stolta och glada över förtroendet från Chesterton att ta över ansvaret för distriktet och kunderna i Stockholms län. Detta innebär att vi från och med 18 mars 2019 tar över allt ansvar gällande Chesterton’s produkter samt den service som Spångs ProcessTeknik AB tidigare ansvarat för.

Nu tar vi över SvetsMekano i Kisa AB

Nu fortsätter vi vår expansion och tar den 2 januari 2018 över SvetsMekano i Kisa:s verksamhet. Vi kommer nu finnas etablerade i Kisa med:

– Svets- och smidesverkstad
– Maskinverkstad
– Industriservice

Läs mer

Ny honingsmaskin

Vår nya honingsmaskin för cylinderrör är nu levererad direkt från Chicago och tagen i drift. Följ länken och se den i drift genom att trycka här

Nystartad rördivision

Vi har nu glädjen att presentera vår senaste satsning på en egen rördivison. Vi har under många år arbetat med rörsvetsning och rörprojekt i mindre skala men nu har vi tagit klivet och startat en egen rördivision med erfarna och yrkeskunniga rörsvetsare, under arbetsledning av Oskar Malm. Oskar har arbetat med allt från små till stora rörprojekt under 15års tid.

Årets Företagare i Norrköping 2016

Ett stort tack för allt stöd inför Näringslivsgalan och för alla gratulationer till vår vinst. Förmånen att få ta emot priset igår kväll var fantastisk, och ännu roligare är det att få representera ett så starkt team som med mycket hårt arbete och målmedvetenhet har tagit oss hela vägen hit.

Nu inviger vi vår nya cylinderverkstad

Nu inviger vi vår nya cylinderverkstad med utökad kapacitet. Efterfrågan på renovering och uppgradering av hydraulcylindrar har bara ökat och för att svara upp mot efterfrågan så har vi nu byggt klart vår nya hydraulikverkstad.

Ny CNC-svarv i full produktion!

Nu har vår nya DOOSAN PUMA 3100 XLM varit i drift några månader och produktionen är i full gång. Vi stärker nu vår position som en stark leverantör av axlar, foder, slitringar och andra reservdelar. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller förfrågningar beträffande maskinbearbetning.

Säkerheten först!

Nu lanserar vi vår nya “app” för riskidentifiering och tillbudsrapportering. Dagens moderna teknik medför många möjligheter och vi har nu valt att använda den för att jobba ännu säkrare. Alla våra servicetekniker är nu utrustade med en smartphone och har möjlighet att utföra riskidentifieringar samt skriva tillbudsrapporter direkt på plats hos kund. Allt lagras digitalt och mailas även till respektive kontaktperson.

– Henrik Fältmars, VD – Ståthöga MA Teknik AB

Jobba hos oss

Vi söker alltid kompetenta individer till våra verksamheter i Stockholm, Norrköping, Oxelösund och Kisa.

Spontantansökan? Klicka här

Lediga tjänster hittar du här

Verkstäder

verkstadsyta

Nöjda kunder

Ståthöga MA Teknik AB | Tenngatan 6 | 602 23 Norrköping | Tel 011-31 49 50 | Fax 011-23 89 10 | info@stathoga.se