Ramavtal med Stockholm Vatten och Avfall!

Ståthöga MA Teknik fortsätter skörda framgångar och har nu vunnit upphandling samt tecknat ramavtal med Stockholm Vatten och Avfall.

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag med en verksamhet som varje dag berör 1,5 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet via levererans av dricksvatten, rening av avloppsvatten och ansvaret för stadens avfallshantering.

Ramavtalet avser service och underhåll av pumpar och gäller i 3 år med möjlig förlängning om ytterligare 36 månader. Totala ordervärdet estimeras till cirka 24 miljoner SEK.

 

Ramavtal med Roslagsvatten!

Ståthöga MA Teknik kan stolt meddela att man har vunnit upphandling och tecknat ramavtal med Roslagsvatten i Åkersberga.

Roslagsvatten ser till att 130 000 människor får rent dricksvatten varje dag med verksamhet i Österåkers kommun, Vaxholms stad, Knivsta kommun, Vallentuna kommun och Ekerö kommun.

Ramavtalet avser reparation och underhåll av pumpar och gäller i 2 år med möjlig förlängning om ytterligare 2 år.
Nu intar vi Stockholmsregionen på allvar!

Vi fortsätter växa!

COVID-19 påverkar just nu hela världen men Ståthöga fortsätter att accelerera. I april rekryterade vi en servicetekniker till vår Tullinge-verkstad och vi söker just nu efter ytterligare mankraft i både Norrköping, Kisa och Oxelösund.
Gå in och läs mer under ”Lediga tjänster” – vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Exklusivt avtal med SPP Pumps

Ståthöga MA Teknik är glada att ha signerat ett exklusivitetsavtal för Sverige med SPP Pumps, en av Europas ledande pumptillverkare. https://www.spppumps.com/
”Avtalet ger oss unika möjligheter att ytterligare kunna bistå våra kunder med lösningar inom segmentet roterande utrustning. SPP Pumps är, precis som Ståthöga, ett kvalitets- och kundfokuserat bolag vilket gör samarbetet extra spännande”, säger Henrik Fältmars, VD.

Stuart Wallis, Sales Manager Water & Industry på SPP och Henrik Fältmars, CEO på Ståthöga är två nöjda parter!

Vi expanderar till Stockholm

Vi är både stolta och glada över förtroendet från Chesterton att ta över ansvaret för distriktet och kunderna i Stockholms län. Detta innebär att vi från och med 18 mars 2019 tar över allt ansvar gällande Chesterton’s produkter samt den service som Spångs ProcessTeknik AB tidigare ansvarat för.

Nu tar vi över SvetsMekano i Kisa AB

Nu fortsätter vi vår expansion och tar den 2 januari 2018 över SvetsMekano i Kisa:s verksamhet. Vi kommer nu finnas etablerade i Kisa med:

– Svets- och smidesverkstad
– Maskinverkstad
– Industriservice

Läs mer

Ny honingsmaskin

Vår nya honingsmaskin för cylinderrör är nu levererad direkt från Chicago och tagen i drift. Följ länken och se den i drift genom att trycka här

Nystartad rördivision

Vi har nu glädjen att presentera vår senaste satsning på en egen rördivison. Vi har under många år arbetat med rörsvetsning och rörprojekt i mindre skala men nu har vi tagit klivet och startat en egen rördivision med erfarna och yrkeskunniga rörsvetsare, under arbetsledning av Oskar Malm. Oskar har arbetat med allt från små till stora rörprojekt under 15års tid.

Årets Företagare i Norrköping 2016

Ett stort tack för allt stöd inför Näringslivsgalan och för alla gratulationer till vår vinst. Förmånen att få ta emot priset igår kväll var fantastisk, och ännu roligare är det att få representera ett så starkt team som med mycket hårt arbete och målmedvetenhet har tagit oss hela vägen hit.

Jobba hos oss

Vi söker alltid kompetenta individer till våra verksamheter i Stockholm, Norrköping, Oxelösund och Kisa.

Spontantansökan? Klicka här

Lediga tjänster hittar du här

Verkstäder

verkstadsyta

Nöjda kunder

Ståthöga MA Teknik AB | Tenngatan 6 | 602 23 Norrköping | Tel 011-31 49 50 | info@stathoga.se